Lærer (N. Zahles Seminarium) / Sabrina Perez Skov

Sabrina Perez Skov læser til Lærer på N. Zahles Seminarium


Hvornår blev du færdig fra Greve Gymnasium?

Jeg blev student fra Greve Gymnasium i 2011. 

Hvad læser du nu og hvor henne?

Jeg læser til lærer inde på N.Zahle seminarium, der ligger inde i centrum af KBH ved nørreport station. Jeg er på mit 3.år og har til jul afsluttet min 3.års praktik. Jeg blev færdig med faget engelsk i sommers og læser nu dansk samt at jeg begynder på faget kristendomskundskab efter jul

Hvad gjorde du for at komme ind på studiet?

For at komme ind på studiet kræver det et snit på 7 eller derover. Dette havde jeg, og derfor søgte jeg bare helt normalt, med læreruddannelsen på Zahle som min første prioritet

Har du studeret noget andet end dit nuværende studie? Hvis ja, hvad og hvorfor skiftede du så?

Jeg har kun læst til lærer.

Hvorfor valgte du lige præcis det du læser nu?

Efter gymnasiet var jeg meget i tvivl omkring, hvilket studie jeg ville på. Jeg tog derfor et sabbatår, hvor jeg arbejde som lærervikar på Hedelyskolen i Greve. Jeg havde inden da 6 års erfaring med at undervise børn og unge i svømning, og vidste derfor også, at det at undervise, var noget for mig. At arbejde som lærervikar var en øjenåbner og en bekræftelse i, at det var læreruddannelsen jeg skulle prøve af.

Hvad der er det bedste ved dit studie?

Det bedste ved mit studie er, at det ligger så centralt som det gør. Jeg bor selv på Frederiksberg, så jeg kan cykle dertil. Men hvis jeg har nogle dage hos mine forældre som bor i Greve, er det også super nemt med offentlig transport. 

Noget andet er stemningen på studiet. Man går med nogle utrolig søde og åbne mennesker, som alle har den samme interesse som én selv. Og så er der jo selvfølgelig en masse gode fester og fredagsbarer.

Hvad er det dårligste ved dit studie?

Eftersom jeg går på 3 år, er jeg "ramt" af både den gamle og nye læreruddannelse. Derfor er der en masse nye ting som bliver prøvet af med min årgang. Dette kan skabe forvirring, og engang imellem bliver man utrolig presset.

Har det levet op til dine forventninger?

Det har levet op til mine forventninger, ja.

Hvad forventer du, du kan bruge det til, når du er færdig?

Jeg forventer at bruge uddannelsen til at blive ansat som folkeskolelærer, når jeg er færdig. Lige pt. arbejder jeg på min gamle praktikskole, hvor jeg håber, der er nogle muligheder efterfølgende.