Greve Gymnasium er blevet Team Danmark uddannelsespartner

Team Danmark har indgået en aftale med en række ungdomsuddannelsesinstitutioner om at skabe fleksible vilkår for talenter og eliteatleter, der ønsker at uddanne sig sideløbende med deres elitesportskarriere. En af de uddannelsesinstitutioner er Greve Gymnasium, som har to eliteidrætsklasser.

Læs mere

Åbent hus

Vi holder åbent hus mandag d. 21. januar kl. 19.00, og glæder os til at vise skolen frem!

Læs mere

Sprog åbner døre

Danmark mangler unge, der kan fremmedsprog, så Greve Gymnasium inviterede fem inspirerende gæster til at fortælle, hvordan de bruger sprog i deres arbejdsliv.

Læs mere

Hjælp til overgange

Alle overgange er svære, hvad enten det er overgangen fra ung til voksen, eller overgangen mellem uddannelser. Derfor har Greve Gymnasium skabt Café Videregående. Her kan gymnasielever få svar på deres mange spørgsmål om hvordan skiftet til videregående uddannelse er. Konceptet er enkelt men effektivt; otte tidligere elever fra gymnasiet fortæller om deres studieliv og svarer på spørgsmål fra afgangseleverne.

Læs mere

Idrætten har vokseværk

Greve Gymnasium er sluppet igennem nåleøjet, og er blandt de kun 20 gymnasier i landet som får mulighed for at lave en studieretning med idræt på b-niveau.

Læs mere