Brobygning


Et brobygningsforløb er en mulighed for at prøve at være elev på Greve Gymnasium i en uge. Vi tilbyder to forskellige brobygningsforløb: stx og hf.

Brobygningsforløbene henvender sig til folkeskolens 10. klasses elever samt 9. klasses elever, som er særligt uafklarede.

Formålet med en uge i brobygning er at give dig et realistisk indblik i undervisningen, niveauet og hverdagen på stx eller hf. Det skal hjælpe dig med at afklare, om det er den rigtige ungdomsuddannelse for dig.

Indhold:
I løbet af ugen vil du møde mange af de fag, man har i det første år og de krav vi stiller til vores elever. Du vil gå i en særlig brobygningsklasse med andre brobygningselever. Derudover skal du overvære nogle timers undervisning i forskellige stx eller hf klasser og du kommer også til at møde en studievejleder, der giver dig en grundig orientering om optagelseskravene og uddannelsens muligheder. Vi afslutter forløbet med en samlet evaluering.

Mødetid og -sted:
Kl. 8.10 i lokale 222. Følg skiltene fra hovedindgangen. Husk at komme i god tid!

Praktiske oplysninger:
Medbring papir og skriveredskaber. Greve Gymnasium har en kantine, hvor du kan købe mad, drikke og frugt. Hvis du er syg, skal du ringe til Greve Gymnasiums kontor på tlf: 43 97 20 00.